Bewoner gewond na mogelijke woningoverval in Leerdam

dinsdag 8 november 2016

Leerdam - De bewoner van een woning aan het Laantje van Iperen is gewond geraakt na een melding van overval of woninginbraak. Dat gebeurde op dinsdagmorgen rond 08.30 uur. De politie begon na de melding direct met een groot onderzoek. Hierbij zette de politie een helikopter en politiehond in en verspreidde een burgernetbericht.

Het is nog niet duidelijk of het ging om een overval of inbraak waarbij de daders zijn overlopen. In ieder geval gingen twee mannen de woning in. Binnen ontstond een worsteling met de bewoner. Deze liep een hoofdwond op en moest voor behandeling naar een ziekenhuis. De verdachten vluchtten weg.

Een van de daders droeg een rode trui en de andere dader droeg een grijze. Een van de mannen had een plastic tas bij zich. Mogelijk hebben de twee een Oost-europese achtergrond. Het is nu nog niet bekend of de verdachten iets buit hebben gemaakt. Mensen die iets weten kunnen hun informatie doorgeven aan de politie via onderstaand tipformulier, het nummer 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zuilichem | 112 alarmeringen Zuilichem | Goedkoop Tanken in Zuilichem | Supermarkten in Zuilichem | Weerbericht Zuilichem